Friday, August 3, 2012

Friday yumm

I'm not a huge fan if Indian sweets, I find them way too sweet and they (almost) never include my favourite ingredient, chocolate. The one exception are these syrup drenched dumplings called gulab jamuns. Luckily my mother-in-law makes the best ones. Not to sweet and wonderfully soft, the perfect treat for a Friday night!

I hope you are all having a wonderful Friday, don't forget to give yourselves a treat this weekend!

***************

Jag äter sällan indiska efterrätter och bakverk, dom är oftast laddade med socker och choklad ingår aldrig i ingredienserna. Ett undantag är en efterrätt kallad gulab jamun, en sorts klimp som kokas i en tunn sirap. Det råkar också vara min svärmors specialitet, jag anser att hennes gulab jamun är den bästa jag smakat! Inte för söta och så mjuka att dom smälter i munnen! Passar perfekt då man är sugen på något gott på en fredag kväll.

Hoppas ni har en bra helg, glöm inte att unna er själva något gott!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...